SofiaLift elektrik tiga rodaNota industri

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2023-09-19 10:54:16

Sekali lagi, pemeriksaan minggu patut dilakukan untuk memeriksa sama ada skru sambungan di berbagai bahagian platform angkat ketat, sama ada cincin penyegelan rosak atau tidak berkesan, sama ada kekurangan minyak hidraulik, dan sama ada silinder minyak bocor. Ia diperlukan untuk membersihkan bingkai angkat, gunting wayar, dan silinder minyak sekali seminggu untuk mengelakkan debu dan debu yang mempengaruhi operasi normal.

Penggunaan platform angkat sebagai alat untuk menyimpan selimut prestasi, dll. Dalam beberapa teater, terdapat platform angkat penyimpanan pemandangan lembut ditempatkan di lokasi yang sesuai di panggung untuk menyimpan selimut pemandangan lembut, dll.

Sofia.Sempur panas oksid aluminium selepas rawatan peledak pasir. Sesuai untuk semua media kecuali air dan glikol etilen; Menyemprot primer anti rust boleh mengurangi kerosakan besi dengan menambah primer anti rust pada cat semasa menyemprot.

Penjagaan bulanan dan pemeriksaan peluru platform angkat hidraulik, peluru dan perlindungan tengah-tengah, peluru pin silinder minyak dan peluru, peluru tali boom dan peluru untuk pakaian. Tambah minyak ke setiap bahagian untuk memperpanjang kehidupan perkhidmatan lapisan angkat. Kualiti dan tahap minyak hidraulik. Platform angkat sepatutnya ditangkap sepanjang proses, dan pada kedudukan ini, tanah hidraulik sepatutnya 40-50 milimeter lebih tinggi dari bawah kotak. Jika minyak hidraulik menjadi gelap, melekat, atau mempunyai objek asing seperti gravel, ia patut digantikan dalam masa yang tepat (32 # minyak hidraulik). Penjagaan dan pemeriksaan setahun semua saluran paip hidraulik dan gabungan platform angkat. Saluran paip tidak boleh rosak, dan kongsi tidak boleh terlepas. Semua kongsi mesti ketat. Buang dan nyahkumpulkan valv penurunan platform angkat, letupkan plunger dengan udara termampat, kemudian pasang dan pasang semula. Tarik dan buang minyak hidraulik, ketat ikatan, buang penapis minyak,SofiaElectric lifting platform 2 meters, bersihkan dengan udara termampat, kemudian kembalikan ke tangki minyak dan sambungkan saluran paip.

.Tetapkan keperluan: Untuk bangunan lif elektrik dengan asas yang dipasang pada lembaran bumbung, lantai, atau struktur yang ditangguhkan lebih rendah lainnya, kapasitas pembawa struktur sokongan asas patut diperiksa. Klik di sini untuk muat turun maklumat teknikal pembangunan secara percuma. Fasilitas pembuangan asas patut dipasang.

Jadi mengapa platform angkat mempunyai fungsi dan tujuan, dan begitu banyak industri memerlukan peralatan ini? Di bawah, editor akan berkongsi dengan anda apa komponen platform angkat?

Apabila jarak antara pinggir luar lif elektrik pembangunan dan garis pinggir garis kuasa atas luar tidak dapat memenuhi keperluan dalam jadual di atas, tindakan perlindungan yang efektif perlu diambil.


SofiaLift elektrik tiga rodaNota industriDari perspektif prestasi keselamatan mesin sendiri, orang yang telah mengalami pengesahan keselamatan negara tidak akan mempunyai isu keselamatan yang signifikan. Masalah utama ialah selepas menggunakan lif elektrik untuk beberapa masa, komponen mekanik mungkin jatuh atau rosak kerana berbeza faktor. Masalah ini bergantung pada pemeriksaan biasa dan pemeliharaan mesin

Switch perjalanan ke bawah (had) sepatutnya jenis reset automatik.

Pemasangan dan pemasangan staf dan pemandu patut memegang sijil untuk bekerja.

A complete range of products.Perkaraan menetapkan: Pekerja pemasangan dan pembantaian, pemacu elektrik, dan pemacu lain lif elektrik pembangunan sepatutnya mempunyai operasi pembangunan istimewa.

Kaedah sambungan dan sudut diantara gelang dinding dan struktur bangunan patut sesuai dengan keperluan manual pengguna.

Terutama sesuai untuk kilang terstruktur besi, sesuai untuk pemasangan dalam dan luar.


SofiaLift elektrik tiga rodaNota industriPlatform turun adalah pemuatan berat berbilang-fungsi dan membuang peralatan mekanik. Dari tahap awal platform angkat, termasuk inovasi teknologi, platform angkat juga telah berkembang menjadi platform kerja ketinggian tinggi yang sesuai untuk laman dan persekitaran yang berbeza; Jadi, bagaimana untuk memilih platform angkat yang sesuai untuk digunakan di situ? Apabila memilih platform angkat,SofiaLift elektrik 500kg, perusahaan patut mempertimbangkan aspek berikut: pertama-tama, terutama untuk angkat platform a yang digunakan dalam persekitaran khas seperti medan minyak, dll., platforma angkat tahan letupan patut dipilih. Jenis platform angkat ini menggunakan kotak kawalan elektrik tahan letupan dan perlindungan luaran termasuk sirkuit, yang telah mengalami eksperimen berbilang ketat untuk memastikan keselamatan. Mencari laluan pembangunan baru telah menjadi masalah utama untuk diselesaikan dalam pembangunan industri lif alif aluminum. Pada zaman keuntungan yang sedikit, model sebelumnya untuk mengubah keuntungan seseorang menjadi modal yang mencari pertumbuhan tidak lagi wujud, dan inovasi teknologi telah menjadi titik pertumbuhan baru untuk pembangunan industri mesin berat.

Safety production.Kualiti seksyen piawai patut sesuai dengan manual produk dan keperluan spesifikasi.

Tukar had sepatutnya dipicu secara langsung oleh pergerakan kandang penggantian atau komponen berkaitan dengannya.

Perhatikan untuk menyimpan rekod penyelenggaran dan perlindungan saluran angkat hidraulik elektrik,SofiaElevator Elektrik Zoomlion, dan rekod tepat waktu adalah cara yang baik untuk tidak hanya memahami prestasi peralatan dalam tahap yang berbeza tetapi juga menghindari kekeliruan, membuat mudah untuk diagnosis masalah yang ada di tahap yang berbeza.

Sofia.Pintu pendaratan sepatutnya memenuhi keperluan spesifikasi dan mencapai standardisasi.

Penggunaan platform angkat sebagai alat untuk menyimpan selimut prestasi, pemandangan lembut dll. Dalam beberapa teater, terdapat platform angkat penyimpanan pemandangan lembut ditempatkan di lokasi yang sesuai di panggung untuk menyimpan selimut, pemandangan lembut, dll.

Tetapkan keperluan: Penjarakan kurungan dinding sepanjang arah menegak patut sesuai dengan persediaan manual pengguna.