ZoryElektrik satu ton lifBagaimana rasa nilai cuba menolong kerja mekanikal

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2023-09-23 18:38:21

Sebagai peralatan pembuatan dan pembuatan bahan yang dikenali oleh pelanggan di platform angkat, peralatan pembuatan hidraulik keretapi panduan lebih baik dalam terma produk, jurutera awam, dan biaya operasi. Editor lif elektrik akan memberikan analisis terperinci: keuntungan produk adalah bahawa peralatan membawa beban besar, boleh mencapai beberapa titik, dan boleh dikawal atas dan bawah lantai untuk mencapai penggunaan yang selamat.

Dari perbandingan di atas, ia boleh dilihat bahawa mekanisme penangkapan elektrik hidraulik mempunyai penangkapan stabil, bunyi rendah, kehidupan perkhidmatan panjang, kapasitas pembawa beban besar dan relatif mudah, membuat mereka sesuai untuk digunakan dalam peralatan pentas.

Zory.Lif elektrik patut dikekalkan dan dibersihkan secara terus menerus. Semasa pemeliharaan dan pembersihan, gelang patut disokong untuk mencegah lif elektrik berubah. Sistem elektrik dan hidraulik patut dikekalkan oleh pegawai profesional; Apabila paparan aras bateri kurang dari 40%

Sebelum mengendalikan lif elektrik pembinaan, pemeriksaan rutin patut dilakukan menurut peraturan dan rekod pemeriksaan patut dipenuhi.

.Peranti mekanik yang dikawal oleh pergerakan kandang tidak patut digunakan untuk membuka atau menutup pintu pendaratan.

Mekanisme mengangkat: Platform mengangkat struktur ini mempunyai keuntungan koordinasi insinyur awam kecil, lubang dasar yang rendah diperlukan,ZoryElektrik tingkat dua, strok besar, operasi stabil, bunyi rendah, posisi tepat, dan biaya rendah. Mengadopsi pemacu skru mengufuk dan struktur garpu gunting untuk mencapai gerakan mengangkat meja, ia boleh dihentikan secara arbitrari dalam julat perjalanan.

Struktur logam lif listrik pembangunan dan shell logam peralatan listrik sepatutnya mendarat, dan perlawanan mendarat tidak sepatutnya melebihi 4Ω.


ZoryElektrik satu ton lifBagaimana rasa nilai cuba menolong kerja mekanikalKemudian, apabila ada kerosakan besar platform angkat, ia sepatutnya diselesaikan oleh pegawai profesional secepat mungkin. Selepas kerosakan berlaku, ia tidak sepatutnya digunakan lagi untuk menghindari kemalangan, pegawai dan kerugian harta.

Dengan peningkatan standar hidup orang, semakin banyak orang bersedia menggunakan Alibaba dan Taobao untuk apa yang mereka perlukan dalam kehidupan harian mereka. Oleh itu, banyak pelanggan mungkin tertanya-tanya jika saya boleh membeli lif elektrik online, tetapi perlu dikatakan bahawa membeli lif elektrik online adalah benar-benar pilihan yang baik, Tetapi untuk beberapa isu di tahap kemudian, perlu berkomunikasi dengan baik dengan pembuat. Belanja dalam talian untuk mengangkat platform adalah sesuai kerana distribusi pembuat platform mengangkat di China sangat tidak sesuai, jadi produk di beberapa kawasan pembuat platform mengangkat kunci lebih murah, tetapi di kawasan lain, untuk membolehkan pengguna memilih produk platform mengangkat yang murah

Senarai bahan untuk membuat pintu pendaratan adalah seperti ini: Jadual 1: Senarai bahan untuk membuat pintu pendaratan. Pintu pendaratan patut dipasang di pintu masuk setiap stesen pendaratan, dan pintu pendaratan patut berfungsi dengan betul.

High value.Memberi makan mesin; Penangkatan komponen semasa mengumpulkan peralatan besar; Bahan mesin besar, memotong; Lokasi pembuatan dan pembuatan gudang dipersediakan dengan kenderaan pengangkutan forklift dan kenderaan lain untuk pembuatan dan pembuatan cepat barang.

Buffer. Untuk meningkatkan tenaga untuk kereta untuk memukul atas atau tenggelam ke bawah. Buang karet atau spong dari penimbal dan kabin untuk meningkatkan tenaga kesan mereka; Gelipan tali dan kemalangan lain menyebabkan kereta tiba-tiba jatuh, mesti ada peranti keselamatan (seperti pin berhenti keselamatan) untuk menghalang orang dari tiba-tiba jatuh apabila memuatkan dan memuatkan barang dalam kereta; Lif elektrik dengan tiga lantai atau lebih (termasuk tiga lantai) untuk penumpang atau penumpang.

Mekanisme penangkapan elektrik jenis rantai: Dengan mekanisme panduan yang baik ia boleh memastikan bahawa peralatan tidak menuju semasa operasi. Mekanisme angkat elektrik peralatan dan rak: transmisi yang tepat dan biaya yang tinggi.


ZoryElektrik satu ton lifBagaimana rasa nilai cuba menolong kerja mekanikalContoh Model: Spesifikasi Cage Tergantung: LABSC200/200TD3200x1500 Jenis I: 2900~3600 Jenis II: 2900~3600 Jenis V: 1800~250044003800 Keperluan Teknik: Kapasiti pembawa muatan asas sepatutnya lebih besar daripada P: P= (berat cage gantung+berat cage luar+berat keseluruhan bingkai kereta api panduan+berat lawan+muatan) x0.02 (kN).

Welcome calls .Dari perbandingan di atas, ia boleh dilihat bahawa mekanisme penangkapan elektrik hidraulik mempunyai penangkapan stabil bunyi rendah, kehidupan perkhidmatan panjang, kapasitas pembawa beban besar, dan relatif mudah, membuat mereka sesuai untuk digunakan dalam peralatan pentas.

Tali baja berat lawan sepatutnya dilengkapi dengan peranti anti pelepasan yang sensitif dan boleh dipercayai.

Kapasiti pembawa tanah di bawah plat dasar beton sepatutnya lebih besar dari 0.15Mpa.

Zory.Contoh Model: Spesifikasi Cage Tergantung: LABSC200/200TD3200x1500 Jenis I: 2900~3600 Jenis II: 2900~3600 Jenis V: 1800~250044003800 Keperluan Teknik: Kapasiti pembawa muatan asas sepatutnya lebih besar daripada P: P= (berat cage gantung+berat cage luar+berat keseluruhan bingkai kereta api panduan+berat lawan+muatan) x0.02 (kN).

Keperluan menetapkan: Setiap pintu pendaratan patut dilengkapi dengan pintu pendaratan,ZoryLift elektrik sidang aluminum, yang patut meliputi pembukaan dengan lebar penuh, dan tidak patut terbuka ke arah laluan angkat.

Konfigurasi pilihan lif elektrik tetap termasuk kuasa hidraulik manual, plat flip bergerak yang mudah diliputi dengan fasilitas sekeliling, kereta gulung atau kereta gulung motorisasi, jalur kenalan keselamatan untuk mencegah gulung kaki, penyamaran keselamatan jenis organ, bangku kerja pembukaan hidraulik, tongkat sokongan keselamatan untuk mencegah lif elektrik jatuh, jaring keselamatan besi stainless steel, sistem kuasa berjalan lif elektrik atau hidraulik, dan pengendali bola universal. Lift elektrik yang tetap mempunyai berat besar. Tidak terkesan oleh persekitaran.