BrugesLift hidraulik dalamOperasi pemeriksaan dan penggantian

penyiar:hp237HP184976196 masa pelepasan:2023-11-20 12:08:26

BrugesSistem hidraulik meja mengangkat,

Elevator mempunyai keuntungan penampilan indah, saiz kecil, berat ringan, angkat seimbang, keselamatan dan kepercayaan, dan digunakan secara luas di kilang, hotel, restoran, stesen, lapangan terbang, teater, dewan pertunjukan dan tempat lain. Mereka adalah rakan keselamatan yang baik untuk penyelenggaran, lukisan, penggantian peralatan cahaya, pembersihan dan penyelenggaran elektrik, dan tujuan lain. Mengadopsi profil aluminium berkualiti tinggi dan kualiti tinggi, ia mempunyai keuntungan penampilan indah, saiz kecil, berat ringan, angkat seimbang, keselamatan dan kepercayaan.

Platform tersebar dengan 0.9 meter, mengembangkan julat kerja.

Bruges.Semak untuk memakai gulung, gulung tengah-tengah dan gulung, gulung pin silinder minyak dan gulung,BrugesPlatform angkat hidraulik, gulung tali boom dan gulung, dll.

Dalam situasi yang mana dan jenis lif yang digunakan, berikut adalah perkenalan singkat kepada ciri-ciri dan penggunaan yang berbeza produk: Dengan pembangunan terus menerus sains dan teknologi dan keperluan pasar, lif telah ditambah,BrugesPlatform mengangkat hidraulik bergerak sendiri, dan terdapat semakin banyak jenis lif, termasuk lif tunggal bertingkat, lif dua bertingkat, tiga lif utama bertingkat tingkat tingkat tinggi, empat lif liga aluminium bertingkat tinggi, dan lif berbilang bertingkat tinggi, Di bawah ada perkenalan dan penjelasan tertentu:.

.Jadi apa peraturan operasi keselamatan khusus yang perlu kita perhatikan?

Ia boleh dibahagi secara kira-kira kepada lima jenis: satu topi, dua topi, tiga topi, empat topi, dan enam topi. Lif liga aluminium dengan dua mast, tiga mast, empat mast, seperti nama menunjukkan, mempunyai sokongan yang berbeza lebih rendah. Semakin tinggi bilangan mast, semakin baik kestabilan lif, dan semakin besar muatan kestabilan di platform.

Pemandu di bawah pengaruh alkohol sangat dilarang, dan operasi ketinggian tinggi yang sedang berlangsung juga perlu dihentikan jika merasa tidak sihat.


BrugesLift hidraulik dalamOperasi pemeriksaan dan penggantianKesemuan keselamatan tidak boleh ditambah dalam jangka pendek masa. Pembuat lif perlu menerapkannya berulang kali, dan juga memastikan kualiti pendidikan keselamatan sehari-hari. Pendidikan dan frekuensi aktiviti untuk pekerja workshop seharusnya tidak hanya dibatasi kepada bilangan yang terbatas keperluan, tetapi juga mampu meningkatkan kualiti keselamatan pekerja melalui satu sesi latihan. Untuk pendidikan yang gagal mencapai tujuan latihan, refleksi seharusnya dilakukan untuk menghindari formalisasi latihan dan pendidikan, Membuang tenaga belum berkesan.

Pelayar terbentuk-sendiri terpasang terbina-dalam digunakan diantara setiap lajur, yang mengurangkan jarak dinamik diantara lajur dan menjadikan operasi lebih lembut dan lebih boleh diandalkan semasa mengangkat, jauh lebih tinggi daripada struktur sokongan roda panduan yang bebas biasa.

Lift hidraulik tidak hanya bermain peran penting dalam produksi, tetapi juga mempunyai aplikasi yang sangat penting dan luas dalam kehidupan harian kita. Kita semua tahu bahawa kesucian dan kesenangan adalah penting dalam tempat hiburan dan hiburan awam seperti hotel, rumah tetamu, bioskop, dan sebagainya. Pembersihan lif, penyelenggaran dan penggantian peralatan cahaya, dan penyahpepijatan, pemasangan, penyelenggaran, berjalan sendiri, memulakan elektrik kaki menyokong diri sendiri, operasi sederhana, kawasan kerja besar, dan boleh melakukan kerja ketinggian tinggi dengan selamat dan stabil. Selepas menggunakan lif bergerak untuk beberapa masa, ia memerlukan pemeliharaan keseluruhan. Di bawah adalah tindakan pencegahan untuk lif bergerak.

Peribadi periksa semua kawat dan kabel untuk kerosakan. Pasang tepat waktu dan gantikan bahagian yang rosak.

Keterangan produk lif mast tunggal: Platform lift mast tunggal adalah sesuai untuk operasi pegaki individu tunggal; Topi terbuat dari profil kuasa tinggi, dengan keselamatan tinggi dan berat keseluruhan ringan; Struktur kompak, membolehkan akses ke laluan dan lif yang sempit; Pelayar terbentuk-sendiri yang terintegrasi digunakan diantara setiap tiang, yang mengurangi jarak dinamik diantara tiang dan menjadikan operasi lebih lembut dan lebih boleh diandalkan semasa mengangkat, jauh lebih tinggi daripada struktur sokongan roda panduan yang bebas biasa; Rantai pemacu mengangkat mengadopsi struktur rantai ganda dan rantai plat industri, dengan kapasitas yang tinggi dan faktor keselamatan; Struktur pengawal adalah integral dan boleh dikumpulkan membuat ia sangat mudah dan mudah untuk beroperasi; Unit kuasa hidraulik mengadopsi stesen pam integral, yang boleh turun dalam kes situasi yang tidak dijangka seperti penghilangan kuasa; Tekanan peralatan 24V DC dengan struktur kompak dan prestasi yang boleh dipercayai; Sistem hidraulik dilengkapi dengan fungsi turun kecemasan, secara efektif memastikan keselamatan peribadi; Peralatan ini dilengkapi dengan tombol perlindungan bocor, tombol hentian kecemasan, tombol had, dll. Kotak butang adalah semua ketat air dalam reka.


BrugesLift hidraulik dalamOperasi pemeriksaan dan penggantianSalah yang tidak stabil. Stabilisasi enjin lif dengan kelajuan tertentu dan dengar apa-apa kebocoran. Jika sukar untuk mengenalpasti kawasan bocor, sejumlah kecil minyak enjin boleh dilaksanakan pada gasket tengah dan bawah karburator. Kawasan di mana minyak enjin disesap adalah kawasan bocor, mereka mesti menggantung lif untuk mencegah turun secara tiba-tiba platform angkat dan menyebabkan kemalangan. a. Periksa gulung, peluru sementara, dan bearings; Pin silinder minyak dan tindakan; persamaan dan pakaian selang dan kandungan letupan; b. Isi komponen di atas dengan minyak. Perpanjangkan umur penghidupan penghidupan; c. Periksa kualiti minyak hidraulik dan tahap. Apabila platform angkat ditangkap ke kedudukan tinggi, aras minyak hidraulik sepatutnya 40-50 milimeter lebih tinggi dari bawah tangki minyak. Apabila warna minyak hidraulik gelap, minyak menjadi melekat, atau terdapat objek asing seperti gravil dalam minyak, minyak hidraulik patut diganti secara tepat waktu. Sistem hidraulik platform angkat sepatutnya menggunakan minyak hidraulik 32 #

Bahagian silinder minyak 3: Ia terdiri dari satu atau lebih silinder minyak dari silinder minyak yang mengangkat platform atas lurus minyak atau bingkai garpu yang mengangkat.

Apa keuntungan lif yang dicintai dan digunakan secara luas oleh pelanggan baru dan lama? Apa keuntungan lif yang dicintai dan digunakan secara luas oleh pelanggan baru dan lama; Lif dibuat dari bahan yang diuji kuasa tinggi yang ringan dan sesuai untuk mengendalikan dan penyimpanan. Ia juga mempunyai empat kaster poliuretan yang boleh dipindahkan secara bebas, memudahkan untuk bekerja di berbagai lokasi tanpa bimbang tentang menghancurkan tanah. Struktur lif stabil; Kekuatan sambungan komponen sangat tinggi dan stabil, membuat orang merasa tenang. Aplikasi yang kuat; Pelarasan tinggi kaki boleh digunakan berdasarkan langkah, tangga, dan lapangan kompleks; Dengan menggunakan pembuangan poliuretan, kerosakan marmar, lantai kayu, dan rumput boleh dihindari; mampu memasuki dan keluar ruang yang sempit (seperti lif, pintu, dll.), membina dan beroperasi; Berbagai kombinasi dan penampilan indah. Lif tidak memerlukan pemeliharaan dan tidak dapat melawan rust; Lif tidak memerlukan pemeliharaan. Jika ia tidak digunakan untuk masa yang lama, ia hanya perlu ditangkap dan turun sekali setiap setengah bulan. Semua komponen telah mengalami rawatan anti oksidasi, tidak berkarat, dan juga menolak kerosakan kimia.

Bruges.Ringkasan: Elevator boleh besar atau kecil, dan tidak kira-kira saiz, seharusnya tidak ada rasa keberuntungan semasa operasi. Ia diperlukan untuk menetapkan kesadaran keselamatan yang betul untuk memastikan keselamatan.

Unit kuasa hidraulik mengadopsi stesen pam integral, dengan struktur kompak dan prestasi yang boleh dipercayai.

Pemuatan berlebihan atau operasi pemuatan ekscentrik jangka panjang dilarang secara ketat