MarsalaPlatform penangkapan diri hidraulikLihat bagaimana meningkatkan pendapatan perniagaan

penyiar:hp530HP141750488 masa pelepasan:2023-11-20 18:11:41

Mengingat aras minyak dalam tangki minyak, apabila semua silinder hidraulik dalam sistem dilambangkan, aras minyak dalam tangki minyak tidak sepatutnya lebih rendah daripada aras minyak Z-rendah, dan apabila silinder minyak berundur, aras minyak tidak sepatutnya lebih tinggi daripada aras minyak Z-tinggi. Sebenarnya, kebanyakan penghasil telah memperhatikan isu-isu di atas. Alasan untuk perkenalan adalah bahawa kebanyakan pengguna boleh belajar lebih mengenai peralatan sendiri apabila menggunakan lif, untuk memudahkan penyelamatan peralatan. Pembuat lif kargo hidraulik dengan jujur berharap bahawa anda memilih pembuat yang sah apabila membeli lif, untuk mengelakkan sebarang risau mengenai perkhidmatan selepas menjual.

Kemudian, perlu mencucinya dengan bensin atau lebih tipis.

Marsala.Selain itu, kesenangan bentangan juga adalah isu yang sangat penting. Contohnya, di kawasan dengan gelombang besar atau tinggi, mungkin ada masalah bentangan bila menggunakan mekanisme angkat. Pada titik ini, untuk memudahkan pengaturan dan mencegah silinder lif kargo hidraulik daripada erosi oleh gelombang, struktur angkat patut dipilih untuk menentukan kedudukan pemasangan bahu minyak, kerana titik angkat jambatan tidak berada dalam garis lurus semasa proses angkat. Oleh itu, semasa proses mengangkat silinder sambungan antara dua hujung silinder dan komponen lain mesti digantung dalam kuasa dua yang sama. Selain itu, pemasangan silinder lif kargo hidraulik juga mesti ditentukan melalui perbandingan dan pengiraan, sama ada ia adalah jenis telinga yang mengangkat ekor, jenis lengkap pin tengah, atau jenis lengkap pin kepala. Keuntungan utama adalah bahawa kawasan efektif silinder adalah besar, dan tinggi pemasangan keseluruhan adalah rendah. Kegagalan ialah jika strok silinder besar, mungkin ada masalah kestabilan dengan silinder, dan bentangan silinder mungkin sukar. Keuntungan utama mekanisme angkat lif kargo hidraulik ialah ia tidak mempunyai bingkai pemasangan transmisi stabil untuk pengukuran tinggi. Oleh itu, bentuk ini boleh dianggap di tempat dengan titik besar. Jenis minyak tuli tiba-tiba di kepala boleh mengurangi tinggi pemasangan, tetapi jika ia terlalu besar, silinder minyak akan mengalami peningkatan kuasa disebabkan tinggi angkat. Lagipun, semakin tinggi angkat semakin cepat peningkatan kuasa, yang tidak sesuai untuk penggunaan silinder minyak. Oleh itu, apabila ia terlalu besar, jenis pin kepala tidak sesuai. Untuk mempertimbangkan secara keseluruhan tinggi kurungan pemasangan dan kekuatan pada silinder minyak semasa proses mengangkat, kaedah pemasangan sementara boleh dianggap, dan kedudukan pemasangan boleh ditetapkan pada tinggi yang sesuai menurut pengiraan.

Staf sepatutnya bertanggungjawab untuk mengawasi distribusi item yang dipindahkan oleh lif hidraulik secara serentak yang mungkin di countertop untuk mencegah muatan berlebihan dan melarang muatan berlebihan. Lif hidraulik tidak dibenarkan untuk membawa orang atau memuatkan bahan berbahaya yang terbakar dan letupan, dan tidak dibenarkan untuk memanjat atau berjabat secara manual.

.Pertama, operasi mekanik patut lembut dan lembut: pembuat besar lif kargo hidraulik patut mengelakkan operasi mekanik, sebaliknya mereka tidak akan mengeluarkan muatan kesan, pecahan, dan pecahan komponen struktur mekanik, tetapi juga menghasilkan tekanan kesan dalam sistem hidraulik. Tekanan kesan boleh merusak komponen hidraulik, kegagalan awal segel minyak dan selang paip minyak tekanan tinggi, bocor minyak atau letupan saluran paip, dan meningkat sering valv overflow.

Ia diperlukan untuk menjadi tegas, dan krater kenalan seharusnya dicurahkan dengan cara yang tepat.

Material memasuki garis produksi di satu hujung bangunan kilang, dan proses produksi berakhir di hujung lain bangunan kilang dengan pelbagai platform terpisah; Ini boleh memperpendek jarak aliran bahan dalam bangunan kilang.


MarsalaPlatform penangkapan diri hidraulikLihat bagaimana meningkatkan pendapatan perniagaanKelembaran kotak gerak, kotak gerak, peralatan meshing luaran dan minyak hidraulik semua dilakukan mengikut keperluan dalam jadual keselembaran.

Lif muatan hidraulik sesuai untuk operasi ketinggian tinggi. Pada hari ini, orang tidak boleh melakukannya tanpa peralatan profesional ini yang boleh membawa kita keuntungan besar dan meningkatkan efisiensi ekonomi dalam produksi dan kehidupan sehari-hari mereka. Ia boleh dilihat di banyak tempat dan sangat selesa untuk digunakan dan beroperasi. Bagaimanapun, ramai orang mengabaikan prosedur operasi yang betul, yang mungkin menyebabkan ralat manual atau ketidakpedulian, mengakibatkan bahaya keselamatan. Jadi apa yang perlu diperhatikan apabila menggunakan lif bekalan hidraulik? Manufacturer lif profesional menjamin kualiti,MarsalaPlatform angkat hidraulik elektrik tetap, syarikat adalah profesional, bekalan tepat waktu,MarsalaPlatform angkat hidraulik diri, dan berkesan, dan telah menjadi tanda yang disukai untuk banyak produk wayar. Selamat datang untuk membeli!

Mobil adalah jenis peralatan mesin berat kargo dengan kepercayaan penyesuaian yang baik dan medan aplikasi lebar sesuai untuk garis produksi automatik

Latest consultation.Peribadi periksa semua kawat dan kabel untuk kerosakan. Ia diperlukan untuk membungkus dan menggantikan bahagian yang rosak dengan cara yang tepat.

Pembuat lif kargo hidraulik mengingatkan bahawa lif kargo lift elektrik ditarik oleh beberapa tali wayar besi untuk menyelesaikan lift dan turunkan lif kargo. Jenis lif kargo ini sering menyebabkan platform lif kargo lift menuju disebabkan ketat tali wayar besi, yang menyebabkan kestabilan dan keselamatan yang buruk. Kemampuan tarik tali wayar besi adalah terbatas dan hanya boleh digunakan untuk pengangkutan barang-barang tonej kecil. Oleh itu, lif kargo tali besi semakin diganti oleh lif kargo jenis geledar panduan hidraulik.

Menyesuaikan tongkat platform angkat dan mengangkat diri sendiri: Periksa jika ada sebarang sampah di dalam valv solenoid vakum, seperti membersihkannya dengan bensin atau menggunakan skrap pneumatik; Ia tidak boleh ditangkap,MarsalaPlatform angkat hidraulik elektrik tetap, hanya dibawah: periksa jika pengaturan perjalanan ditangkap dengan kuat, periksa jika ada pengaturan perjalanan 5 mm antara kiri dan kanan, dan laraskan skru pada plat penutup belakang empat pengaturan perjalanan Konka untuk mengajar spring torsion dalaman.


MarsalaPlatform penangkapan diri hidraulikLihat bagaimana meningkatkan pendapatan perniagaanGerakan ke bawah silinder hidraulik (iaitu menurunkan objek berat). Minyak hidraulik memasuki bahagian atas silinder hidraulik melalui valv arah elektromagnetik yang bertentangan letupan, dan minyak kembali dari bahagian bawah silinder hidraulik kembali ke tangki minyak melalui valv keseimbangan, valv kawalan hidraulik satu arah, valv throttle, dan valv arah elektromagnetik yang bertentangan letupan. Untuk memastikan turun licin objek berat dan pengendalian yang selamat dan boleh dipercayai, valv seimbang dipasang pada litar minyak kembali untuk seimbang litar dan menjaga tekanan, sehingga kelajuan turun tidak berubah kerana objek berat. valv throttle mengatur kadar aliran dan kelajuan naik dan turun. Untuk memastikan pengendalian yang selamat dan dipercayai dan mencegah kemalangan, valv kawalan hidraulik satu arah, juga dikenali sebagai kunci hidraulik, ditambah untuk memastikan pengendalian diri yang selamat dalam kes pecah secara tidak sengaja paip hidraulik. Penggera kawalan bunyi dimuatkan berlebihan telah dipasang untuk membezakan antara muatan berlebihan atau kegagalan peralatan.

equipment maintenance .Apabila menggunakan platform angkat gunting bergerak elektrik di luar, sila berhenti menggunakannya; Apabila tinggi angkat melebihi 10 meter, tali angin di empat sudut platform angkat hidraulik patut ketat dan tetap, dan kelajuan angkat boleh ditetapkan.

Apabila platform angkat disesuaikan ke kiri dan kanan, periksa jika ada sebarang partikel kecil atau sampah di dalam keretapi slaid, dan jika ada minyak di dalam kereta slaid. Jika tidak, sila tambahkannya segera. Jika tidak, kerosakan jangka panjang boleh menyebabkan platform angkat hidraulik terjebak dan rosak.

Marsala.Mobil adalah jenis peralatan mesin berat kargo dengan kepercayaan penyesuaian yang baik dan medan aplikasi lebar, sesuai untuk garis produksi automatik

Selepas 5000 jam operasi lif lakukan penyelenggaran medium pada sistem mekanik dan elektrik.

Keuntungan teknik awam: Tiada bilik mesin di atas rak, dan tingkat atas boleh dipasang pada tinggi lebih dari 5 meter; Bilik komputer boleh ditetapkan dalam radius 15 meter dari rakit, hanya 3-4 meter kuasa dua; Lift hidraulik tidak dilengkapi dengan peranti berat lawan untuk meningkatkan kadar penggunaan kawasan shaft; Cilinder muatan dan muatan lif hidraulik bertindak secara langsung pada lubang dasar, dan keperluan kuasa untuk shaft adalah rendah, yang boleh dicapai dengan struktur batu bata atau struktur beton batu bata.