24 plat besi tidak stainlessBawalah anda memahami keadaan baru

penyiar:hp717HP127443542 masa pelepasan:2022-03-26 10:35:05

Persediaan piawai.

Seri 201 & mdash; Chromium nickel manganese austenitic stainless steel.

.Meletakkan terus menerus akan diterima untuk perlengkapan paip baja inox, untuk meningkatkan hasil yang meliputi dan bekerjasama dengan penarafan keluar dari forn, yang meningkatkan secara signifikan efisiensi produksi, melepaskan proses pembukaan kosong dan menyimpan banyak konsumsi tenaga.

Julat aplikasi lebih luas daripada yang besi stainless ferritic. Berbanding dengan besi stainless ferritik, besi stainless duplex mempunyai kelemahan berikut: kandungan unsur legasi tinggi dan harga relatif tinggi. Secara umum, plat baja stainless profesional tukar panas dan peralatan paip.

Selain penentangan gangguan tekanan, koil baja stainless, sabuk baja stainless dan paip baja stainless mempunyai prestasi stabil, selamat dan boleh dipercayai bebas. Aras teknik telah mencapai tahap rumah dan tahap maju produk antarabangsa yang sama. Ciri-ciri ketentangan gangguan tempatan lain lebih baik daripada baja stainless ferritic.

String besi tergulung sejuk mempunyai kuasa dan nisbah hasil yang baik, dan String besi tergulung panas mempunyai ductility dan kesukaran yang baik.


24 plat besi tidak stainlessBawalah anda memahami keadaan baruKeadaan di atas boleh menyebabkan kerosakan filem pelindung di permukaan besi yang tidak stainless.

Penjahatan: semasa penjahatan, dan rahang adalah tegak ke paksi paip.

Ketebasan piawai negara paip baja tidak bersih. Pipa besi tanpa daun adalah satu jenis besi tanpa daun yang dihasilkan menurut standar ASTM Amerika. Sebelum ketepatan piawai negara paip baja tidak bersamaan, terdapat ketepatan piawai piawai negara paip baja tidak bersamaan ketepatan piawai piawai dinding piawai negara nama produk spesifikasi harga bahan (ton yuan) naik dan jatuh paip terwelded 6 titik 5mm (& phi; 275mm) 3850 + 30 paip terwelded 1 inci 0mm (& phi; 330mm)

Good reputation.Apabila tekanan melebihi had, walaupun tekanan tidak lagi meningkat, besi atau sampel terus mempunyai deformasi plastik yang jelas. Fenomen ini dipanggil yield. Plat besi inorganis profesional, koil besi inorganis, tali pinggang besi inorganis dan paip besi inorganis memastikan kualiti, perkhidmatan dan kualiti. Kepuasan anda adalah pengejaran kami! Selamat datang untuk bertanya Nilai tekanan kecil apabila fenomena pemberian berlaku adalah titik pemberian. Biarkan PS menjadi kekuatan luaran pada titik pemberian s dan fo ialah kawasan salib seksyen sampel, kemudian titik pemberian & sigma; s = PS / fo (MPA) MPa dipanggil MPa, yang sama dengan n (Newton) / m m (MPA = 106pa, PA: Pascal = n / m.

Besi yang tidak berdiri mempunyai kemampuan oksidasi atmosferik, iaitu, ia juga mempunyai kemampuan resisten korrosion dalam medium yang mengandungi asid, alkali dan garam, iaitu, resisten korrosion. Namun, resisten korrosion berubah dengan komposisi kimia sendiri, keadaan bersama, syarat perkhidmatan dan jenis media persekitaran. Contohnya, 304 mempunyai perlawanan korrosion yang sangat baik dalam atmosfera kering dan bersih, tetapi ia dipindahkan ke Dalam kawasan pantai, dalam kabut laut dengan banyak garam, ia akan segera berkarat, sementara 316 besi tidak stainless berfungsi dengan baik. Oleh itu, tidak ada jenis besi tidak stainless boleh menolak kerosakan dan berkarat pada setiap masa

Semua berkurang dalam darjah berbeza, dengan rata-rata berkurang 7%. Dalam bentuk berbagai jenis, harga rod wayar pembinaan dan rebar, yang mengandungi proporsi besar produk besi China, jatuh dengan 9% dan 7% respectively, dan harga plat tengah dan berat dan koil gulung panas jatuh dengan 7% dan 7% respectively.


24 plat besi tidak stainlessBawalah anda memahami keadaan baruPipa besi yang tidak lengkap diseret sejuk: bilet bulat &rarer; Panas &jarang; Perforasi & rarr; Lead & rarr; Annealing & rarr; Memilih &jarang; Minyak (lembaran tembaga) → Lukisan sejuk berlalu (gulung sejuk) → Tuba kosong & rarr; Perubahan panas & rarr; Meluruskan & rarr; Ujian hidrostatik (pengesan cacat) → Tanda & rarr; Gudang.

market price.Stainless steel is a very thin, firm fine and stable chromium rich oxide film (film pelindung) formed on its surface. It prevents oxygen atoms from penetrating and oxidizing, and obtains corrosion resistance. Once this film is continuously damaged for some reason, oxygen atoms in the air or will continue to separate out, forming loose iron oxide. For a long time, stainless steel plate, stainless steel coil and stainless steel belt will be provided, Pipa besi tanpa beku, mempunyai keuntungan dalam harga dan kualiti yang dijamin! Permukaan logam terus rosak

Ferritic and martensitic stainless steel are represented by 400 series numbers. Besi rusa ferritik ditandai dengan 430 dan 446, besi rusa martensik ditandai dengan 4420 dan 440C, fasa dua (ferit austenit).

[UNK][UNK]— Selepas itu, besi kedua yang digunakan secara luas terutama digunakan dalam industri makanan dan peralatan bedah. Molybdenum ditambah untuk mendapatkan struktur khusus yang melawan corrosion. Kerana ia mempunyai resistensi korosi klorid yang lebih baik daripada ia, ia juga dibuat & ldquo; Marine Steel & rdquo; To use. SS biasanya digunakan dalam unit pemulihan bahan bakar nuklear. Grade 1810 stainless steel generally meets this application grade. [1] Model 321 & mdash; Kecuali bahawa risiko kerosakan sumbangan bahan itu dikurangkan kerana tambahan titanium, ciri-ciri lain sama.

.Setelah pemasangan paip pembersihan paip baja inox, ia disarankan untuk menggunakan 3% permanganat kalium untuk disinfeksi. Ia dilarang untuk menggunakan air pembersihan untuk disinfeksi, dan membersihkannya dengan air bersih selepas disinfeksi. Jika ia tidak digunakan untuk waktu singkat, udara termampat mesti digunakan untuk meletupkan air yang tersisa dalam paip, untuk mencegah reaksi korosi antara oksigen bebas dalam paip dan media lain.

Helaian baja silikon tergulung panas helaian baja silikon tergulung panas diwakili oleh Dr, yang dibahagi menjadi baja silikon rendah (kandungan silikon & le; 8%) dan baja silikon tinggi (kandungan silikon & amp; gt; 8

[UNK][UNK]