TulsaBerapa biaya untuk memasang penyimpanan sejukMengapa kadar faedah terus meningkat

penyiar:hp632HP195506591 masa pelepasan:2022-01-11 18:08:19

Pegang titik kunci. Sekarang mari kita analisis keperluan produksi dan penggunaan penyimpanan sejuk. Kondensi dalam storan sejuk atau lapisan pengisihan adalah berbahaya. Semasa proses kering dinding baru atau dalam keadaan musim sejuk, apabila uap air dengan suhu dalam tinggi migrasi di luar, mustahil untuk kondensasi di dinding disebabkan penghalangan penyimpanan sejuk.

Storan sejuk terutamanya digunakan untuk

Tulsa.The air suction surface of the condenser shall be kept more than 400mm away from the wall, and the air outlet shall be kept more than 3m away from obstacles.

Struktur pembangunan penyimpanan sejuk struktur boleh menjadi struktur beton batu bata atau struktur besi, yang boleh ditentukan mengikut anggaran mereka sendiri dan keperluan sebenar. Pada masa ini, kebanyakan storan sejuk dibangun dengan struktur baja lapisan tunggal, dan dilengkapi dengan tubuh penyimpanan penyimpanan suhu terma kombinasi, platform memuat sistem sejuk, sistem, sistem paip, dll. mengikut keperluan sebenar sirkulasi penyimpanan sejuk.

.Semasa menggunakan projek penyimpanan sejuk perubatan halaman barang, barang yang disimpan mesti sesuai dengan peraturan yang berkaitan. Barang patut mempunyai jarak tertentu dari tanah dan dinding penyimpanan sejuk. Apabila menyimpan jarak antara barang dan barang mesti cm. Pada masa yang sama, jarak antara barang dan pemandu sejuk juga patut 100 cm. Tiada barang boleh disimpan dalam julat ini, Ini juga kandungan penting dalam penggunaan teknik penyimpanan sejuk perubatan.

Isolasi tanah penyimpanan sejuk kecil, tengah dan besar berbeza,TulsaHow much does it cost to install a cold storage, yang berkaitan dengan tujuan, produk penyimpanan dan saiz penyimpanan sejuk. Kuhua mengingatkan: pengisihan tanah mesti dilakukan, sebaliknya suhu dalam penyimpanan sejuk sering berubah kerana prestasi pengisihan yang tidak baik, yang mempengaruhi kualiti barang yang disimpan. Jadi, apa perbezaan antara pengisihan tanah penyimpanan sejuk kecil, tengah-tengah dan besar? Bagaimana untuk melakukan lebih baik?

Installation of box and operating device: the design of box shall be reasonable, and the appearance quality shall meet the requirements of beauty and practicality. Semua butang tombol elektrik, dll. mesti dipercayai selamat, pemasangan penyimpanan sejuk jangka panjang, pemasangan penyimpanan sejuk, pembangunan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk perubatan, marka berusia 20 tahun, keuntungan harga dan jaminan kualiti! Mudah untuk dikenali dan beroperasi. Cahaya penunjuk akan mudah dan jelas. Peranti dan setiap suis akan dipasang di bahagian atas diluar pintu gudang, yang mudah beroperasi, baca data dan tidak mudah rosak, dan akan diperbaiki dengan selamat. Kotak peranti dipasang pada plat bingkai pintu di sisi pembukaan pintu. Garis tengah kotak meliputi garis tengah plat bingkai pintu. Bawah kotak adalah 1800 mm di atas tanah dan ditetapkan dengan yakin. Lampu pencahayaan dan tukar wayar bingkai pintu dalam gudang dipasang langsung di bawah peranti,TulsaApa itu penyimpanan sejuk?, dan tinggi pinggir bawah kotak tukar adalah kira-kira 1400 mm.


TulsaBerapa biaya untuk memasang penyimpanan sejukMengapa kadar faedah terus meningkatPintu penyimpanan sejuk bergabung bermula sering atau tidak bermula untuk masa yang lama, atau tidak berhenti untuk masa yang lama, atau berhenti sebelum suhu penyimpanan mencapai.

Penyelesaian air: menyemprot peranti penyembur air yang menyemprot di permukaan penapis untuk mencair lapisan ganda, dan kemudian melalui paip pembuangan. Skema ini mempunyai efisiensi tinggi, prosedur operasi sederhana dan perubahan suhu kecil. Dari perspektif tenaga, konsumsi pendinginan per meter kuasa dua kawasan pembakaran boleh mencapai 250-400kj. Pencairan beku air juga mudah untuk membuat kabut di gudang, menyebabkan air menggonggong di langit ruang sejuk, dan mengurangi kehidupan perkhidmatan.

Isolasi lantai penyimpanan sejuk ukuran-tengah struktur penyimpanan sejuk ukuran-tengah adalah apa yang kita sering panggil permukaan, iaitu, sementara tanah perlu diisolasi secara terpisah. Pada masa ini, operasi umum di pasar adalah: meletakkan tanah dengan papan ekstrus XPS, meletakkan bukti basah dan mengisolasi materi SPS di atas dan di bawah papan ekstrus secara berdasarkan, dan kemudian menuangkan beton atau beton kuat.

Quality Assurance.Secara umum, penyegelan, ketepatan dan perlawanan beku.

Pemasangan kotak elektrik unit: kotak elektrik unit akan dipasang dekat unit; Pemasangan menegak. Jika unit dipasang di atas gudang, jarak antara bawah kotak dan atas gudang mesti & amp; amp; gt; 100 mm; Kotak elektrik boleh ditetapkan pada dinding bangunan atau pada bingkai besi sudut.

Untuk memastikan keselamatan pembangunan dan operasi penyimpanan sejuk, jangkauan antara papan penyimpanan atas menyokong (titik angkat) mesti sesuai dengan persediaan berikut: papan penyimpanan atas polistyren (tebal 100 mm) mempunyai jangkauan yang sangat besar 3M, dan papan penyimpanan atas poliuretan (tebal 100 mm) mempunyai jangkauan 5 m.


TulsaBerapa biaya untuk memasang penyimpanan sejukMengapa kadar faedah terus meningkatSuaran mengenai kuantiti bahan penyeluaran penyimpanan sejuk poliuretan: pelaburan penyimpanan sejuk adalah pelaburan jangka panjang dan menguntungkan. Kuntiti tinggi rambut pasti boleh mengurangi pelaburan awal, tetapi perlu untuk menangkap had tertentu dan mempertimbangkan secara meliputi konsumsi tenaga jangka panjang dan pelaburan awal, kerana kesan penyeluaran bahan penyeluaran penyimpanan sejuk poliuretan mempunyai korelasi linear parabolik dengan berat besar; Banyak kajian telah menunjukkan bahawa bulu mempunyai prestasi pengisihan panas yang baik apabila berat unit 33 ~ 35 kg / m3. Oleh itu, secara umum disarankan volum rambut penyimpanan sejuk suhu konstan 22 ~ 23 m3 / T.

Test results.Isolasi lantai penyimpanan sejuk ukuran-tengah struktur penyimpanan sejuk ukuran-tengah adalah apa yang kita sering panggil permukaan, iaitu,TulsaPenyimpanan sejuk perubatan, atas dan dinding dibuat dari plat baja warna / baja tidak stainless dengan tebal poliuretan yang sesuai dan bahan-bahan isolasi lain, operasi umum di pasar adalah: meletakkan tanah dengan papan ekstrus XPS, meletakkan bukti basah dan mengisolasi materi SPS di atas dan di bawah papan ekstrus secara berdasarkan, dan kemudian menuangkan beton atau beton kuat.

Selepas penywelding seluruh sistem, ujian ketat udara akan dilakukan, dan hujung tekanan tinggi akan diisi dengan nitrogen 8mp. Nitrogen memuat 2MP pada hujung tekanan rendah. Semasa tekanan, lakukanlah pengesan kebocoran dengan air sabun, dan periksa dengan hati-hati semua persatuan, bengkok dan valv, supaya tekanan tidak jatuh selepas selesai kesederhanaan.

Semakin ramai orang mula membina penyimpanan sejuk, dan kebanyakan orang memilih untuk menggunakan penyimpanan sejuk untuk membina penyimpanan sejuk. Mengapa? Mengapa orang memilih penyimpanan sejuk untuk pembinaan? What are the advantages of cold storage? Berikut adalah perkenalan terperinci.

Tulsa.Polyurethan dengan perlahan api yang baik dan keterlaluan api adalah jenis bahan yang membakar dan memadam diri selepas menambahkan penerlaluan api. Dalam kes api, ia boleh dikarbonisasi, tidak seperti pembakaran aliran dan flashover seperti papan ekstrus, yang dapat mengelakkan penyebaran api secara efektif. Secara khususnya, ia boleh ditutup sebagai keseluruhan selepas perawatan sistemik penghalang api untuk membentuk produk yang tidak terbakar.

Semasa operasi awal unit pendinginan, gantikannya dengan minyak baru pada masa, supaya mengelakkan pemampat buruk dan mengurangkan hidup perkhidmatan pemampat.

Dosa dan kapasitas pendinginan tidak mencukupi dalam sistem: sirkulasi pendingin tidak mencukupi adalah sebab utama